Infokommunikációs Akadálymentesítés

"VÁRUNK" Alapítvány (KH)

A "Várunk" Alapítvány (KH) alap célja segíteni a hátrányos helyzetű felmőtteket és gyermekeket az esélyegyenlőségéért vívott küzdelmükben.

Törekszik arra, hogy a szociálisan vagy egészségügyi okok miatt hátrányos helyzetű felnőttek és gyermekek nevelését, oktatását, képességeik fejlesztését a jelenleginél magasab szinvonalon, esélyegyenlőségük mindenkori szem előtt tartásával tudja biztosítani.

Az alap és közhasznú cél és tevékenység szorosan összefonódik. Az Alapítói Okiratban foglaltak szerint az alábbi alap és közhasznú tevékenységeket végezzük:

1. Egészségmegőrzés, betegségmegőrzés, gyógyító-, és egészségügyi rehabilitációs tevékenység

2. Szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása

3. Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés

4. Tudományos tevékenység, kutatás

5. Kulturális tevékenység

6. Kulturális örökség megóvása

7. Hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése

8. A magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekkel, valamint a határon túli magyarsággal kapcsolatosn   tevékenységek

9. Euroatlanti integráció elősegítése

Elérhetőségeink

Cím:

3200 Gyöngyös Iskola utca 6.

info@varunkalapitvany.eu

web:

www.varunkalapitvany.eu

Közreműködő Szervezetek

2007 - 2013

uj szechenyi terv logo

mo-megujul

esza logo

2014 - 2020

Folyamatban lévő projektek

1. Tanoda programok (2016 Tanoda programok támogatása EFOP-3.3.1-15 2016)
Érintett települések: Alattyán, Jánoshida, Jászapáti, Jászkisér, Jászladány, Jászjákóhalma, Jászfelsőszentgyörgy, Nézsa, Öcsöd, Szurdokpüspöki, Vanyarc, Nógrádkövesd

2. Ifjúsági programok támogatása. EFOF-1.2.2-15 számú projektek 1db. Projekt terv elkészítése, pályázat beadása.
Érintett település: Alattyán

3. Védőháló a családokért, EFOP-1.2.1-15 1 db. Projekt terv kialakítása pályázati dokumentációk beadásának felügyelete és koordinálása.
Érintett település: Jászladány

4. Szemléletformálási programok KEHOP-5.4.1 1 db. Projekt terveinek kialakítása pályázati dokumentációk beadásának felügyelete és koordinálása.
Érintett település: Jászsági települések közoktatási intézményei

5. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzattal való együttműködésben a települési roma nemzetiségi önkormányzatok vezetőinek fejlesztése, ismeretanyag átadása a közösség szükségletének felméréséről, fejlesztési program készítése, működési és kulturális pályázatokban való jártasság elmélyítése.
Érintett települések: Jászberény, Jászjákóhalma, Jászapáti, Karcag, Tiszafüred, Túrkeve

Adatvédelmi irányelv

A „Várunk” Alapítvány mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. Az Ön által weboldalainkon megadott információkat és adatokat a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan és biztonságosan kezeli.

Részletek...

Szervezeti adatok